![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
Strona startowa Formatka projektu - Pies przyjacielem czlowieka, Metodyka wychowania przedszkolnego Finanse osobiste, Dom-praca-Zrób To Sam Fine Woodworking 036, papermodels, historica Fotografia dla ciekawych, A TU WRZUTA OGÓLNA NA HASŁO(1) FoteleElektr, Materiały szkoleniowe Focus Gesundheit 2015-09-10, niemiecki - deutsch, FOCUS GESUNDHEIT Farmacja i ja 2007.04, Farmacja i ja Formy materializmu, Ontologia - UMCS Lublin Fine Woodworking 063, papermodels, historica Fine Woodworking 109, papermodels, historica |
Flaki po rzymsku, DOM - CZŁOWIEK I JEGO OTOCZENIE[ Pobierz całość w formacie PDF ]Flaki po rzymsku Składniki: masło 750g flaków wołowych 1 cebula 1 marchewka 150g selera 200g pora 2 pomidory 1,2 litra bulionu drobiowego oliwa z oliwek puszka pomidorów pelati sól biały pieprz majeranek imbir szałwia natka pietruszki świeżo starty parmezan Sposób przygotowania: Flaki dokładnie umyj, gotuj aż będą miękkie, kilka razy zmieniając wodę. Po ugotowaniu pokrój je w cienkie paski. Cebulę i por pokrój w plasterki, a marchew i seler w cienkie paski. Warzywa podsmaż na oliwie w dużym garnku. Dodaj flaki, wlej bulion i gotuj 90 minut na małym ogniu. Pomidory sparz, obierz i pokrój w drobną kostkę. Dodaj do zupy wraz z pomidorami z puszki. Gotuj jeszcze 12-15 minut. Na patelni rozgrzej masło, wsyp imbir, majeranek i szałwię. Dodaj dwie łyżki bulionu. Chwilę smaż i dodaj do bulionu. Przed podaniem posyp natką i świeżo startym parmezanem. Smacznego życzy redakcja Polecamy książki: [ Pobierz całość w formacie PDF ] |
||||
![]() |
|||||
Wszelkie Prawa Zastrzeżone! Jedyną nadzieją jest... nadzieja. Design by SZABLONY.maniak.pl. |
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |